2018-01-28 07:49:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Jól teszi, ha egy kicsit rámenősebb a szokásosnál

Napi horoszkóp január 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A mai napon kissé ingerültté, kötözködővé válhat. Sok múlik a párja hozzáállásán, hogy mennyire megy bele a vitába, mennyire veszi komolyan a szavait. Ha sikerül tréfával elütni a dolgot, sokkal jobban járnak mind a ketten.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Mindenki szerencsés ma, aki az ön közelében lehet. A Hold helyzete most különösen jó kedvűvé és kedvessé teszi. Előrelépést érhet el egy nehézkesen induló üggyel kapcsolatban is.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Érzelmi zavarok, hangulatingadozások keserítik meg a mai napját. Ne vegyen semmit magára, ami nem önt érinti. És ez fordítva is igaz, néha hajlamos lehet a saját problémáit kivetíteni másokra.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ha még friss a partnerkapcsolata, jobb, ha nem azt ecseteli folyton újdonsült kedvesének, hogy milyen esküvőt is szeretne. A végén még menekülőre fogja a párja... Adjon időt a kötődés kialakulásának!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Valami hiba csúszott a számításaiba, ezért kénytelen lesz kissé átszervezni a napi programját. Szerencsére ön mindig kellően rugalmas, és ennek ma nagy hasznát veheti.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Kivételesen jól indul a mai napja, teli van energiával, tervekkel, új ötletekkel. Ne hagyja, hogy a külső erők, pesszimista hangok lelombozzák. Önnek van igaza, ha cselekedni akar.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ön egészen jól bele tudja élni magát mások helyzetébe. Mire felfogja a dolgot, már bele is rángatták valamibe, ami pedig nem az ön érdekeit szolgálja; máskor legyen figyelmesebb, most már nem tud kihátrálni a dologból!


Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
Kellemes napja lehet. Valamilyen meglepetésre készül, és ez önnek alighanem mindig nagyobb örömöt okoz, mint annak, akinek szánja. Az illető pedig nagyon hálás lesz a kedvességéért!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A csillagok állása szerint van némi esélye a nyerésre. Tehát bátran próbálkozhat egy-két szerencseszelvény kitöltésével, vagy egy kedvező befektetéssel, most némi kockázatot is vállalhat a pénzügyekben.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Jól teszi, ha egy kicsit rámenősebb a szokásosnál. Ha túlságosan kedvesnek mutatkozik, azt most sokan félreértik, és a gyengeség jeleként értelmezik... Az estéje igazán vidámnak látszik, érezze jól magát.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Egy véletlenül kikotyogott titok miatt főhet most a feje. Talán olyasmit is elárult egy távolabbi ismerősének, amit igazán nem kellett volna, és nehezen kezeli az így kialakult kínos helyzetet. Máskor legyen egy kicsit megfontoltabb!


Halak: II. 19. - III. 20.
Rosszul indul a napja: már eleve kimerültnek, netán búskomornak érezheti magát. A mozgás és a vitaminok hiánya is lehet azonban az oka a kedvetlenségének. Kocogjon, süttesse magát a téli napon, és egyen zöldségeket!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: